Ηλεια Φωτια / Πρόλαβαν τη φωτιά στην Κεραία του Πύργου (PHOTOS - VIDEO ... - Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου.

Ηλεια Φωτια / Πρόλαβαν τη φωτιά στην Κεραία του Πύργου (PHOTOS - VIDEO ... - Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου.. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά. Την ίδια ώρα στην ηλεία, εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα 7 πυρκαγιές εκ των σε ό,τι αφορά τη φωτιά στην περιοχή βλαχόπουλο στη μεσσηνία, ο κ. Η φωτιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική, είναι κοντά σε σπίτια. Κλιμάκιο της πολιτικής αεροπορίας στον τόπο της τραγωδίας. Χαρδαλιάς ανέφερε πως αναπτύχθηκε σε δύο μέτωπα.

Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις στο σημείο. Πυροσβεστική © φωτογραφία αρχείου/ eurokinissi. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Η φωτιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική, είναι κοντά σε σπίτια.

Μεγάλη φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία - Εντολή για εκκένωση της ...
Μεγάλη φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία - Εντολή για εκκένωση της ... from media.enikos.gr
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη: Μεγάλη φωτιά στις βολίμες ζακύνθου. Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις στο σημείο. Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες. Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Παρομοια αρθρα περισσοτερα απο τον δημιουργο. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Πυροσβεστική © φωτογραφία αρχείου/ eurokinissi.

Κλιμάκιο της πολιτικής αεροπορίας στον τόπο της τραγωδίας.

Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες. Σε εξέλιξη ο πύρινος εφιάλτης στην ηλεία. Παρομοια αρθρα περισσοτερα απο τον δημιουργο. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη: Υπό έλεγχο βρίσκεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πυρκαγιά που εξερράγη. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Μεγάλη φωτιά στις βολίμες ζακύνθου. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή της βουπρασίας, στη βόρεια ηλεία. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή κορυφή του δήμου πύργου ηλείας.

Μεγάλη φωτιά μαίνεται περίπου από τη μιάμιση το μεσημέρι στην περιοχή καλλιθέα της ανδρίτσαινας. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση. Πυροσβεστική © φωτογραφία αρχείου/ eurokinissi. Παρομοια αρθρα περισσοτερα απο τον δημιουργο. Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ.

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ... Οι πρώτες εικόνες από τη μεγάλη ...
ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ... Οι πρώτες εικόνες από τη μεγάλη ... from 4.bp.blogspot.com
#πυρκαγιά σε δασική έκταση στην. Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. Την ίδια ώρα στην ηλεία, εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα 7 πυρκαγιές εκ των σε ό,τι αφορά τη φωτιά στην περιοχή βλαχόπουλο στη μεσσηνία, ο κ. Εκκενώνονται και οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι. Ενημέρωση και ειδήσεις για το tagηλεία φωτιά. Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι.

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή μπαλαίικα του δήμου ανδρίτσαινας κρεστένων ηλείας. Δραματική έκκληση γυναίκας που ψάχνει τη μητέρα της. Φωτιά ξέσπασε στην ανδρίτσαινα ηλείας το μεσημέρι της παρασκευής. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Κλιμάκιο της πολιτικής αεροπορίας στον τόπο της τραγωδίας. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή κορυφή του δήμου πύργου ηλείας. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά. Ανακόπηκε έγκαιρα η πορεία της πυρκαγιάς στην περιοχή του κάμπου παπαδούς. Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά και στην ηλεία, όπου δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση και της κοινότητας πουρνάρι, του. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη: Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία.

Οριοθετήθηκε η μεγάλη φωτιά στην ηλεία. Σε εξέλιξη ο πύρινος εφιάλτης στην ηλεία. Μεγάλη φωτιά μαίνεται περίπου από τη μιάμιση το μεσημέρι στην περιοχή καλλιθέα της ανδρίτσαινας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. Κλιμάκιο της πολιτικής αεροπορίας στον τόπο της τραγωδίας.

ΗΛΕΙΑ: ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΥΛΙΑ
ΗΛΕΙΑ: ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΥΛΙΑ from 3.bp.blogspot.com
Εκκενώνονται και οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Η φωτιά συνεχίζει να καίει εκτάσεις, με τις νέες εικόνες να αποτυπώνουν την αγωνία των κατοίκων και. Σε εξέλιξη ο πύρινος εφιάλτης στην ηλεία. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση. Ανακόπηκε έγκαιρα η πορεία της πυρκαγιάς στην περιοχή του κάμπου παπαδούς. Κλιμάκιο της πολιτικής αεροπορίας στον τόπο της τραγωδίας. Η φωτιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική, είναι κοντά σε σπίτια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. Πυροσβεστική © φωτογραφία αρχείου/ eurokinissi. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Μεγάλη φωτιά μαίνεται περίπου από τη μιάμιση το μεσημέρι στην περιοχή καλλιθέα της ανδρίτσαινας. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Η φωτιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική, είναι κοντά σε σπίτια. Δραματική έκκληση γυναίκας που ψάχνει τη μητέρα της. Υπό έλεγχο βρίσκεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πυρκαγιά που εξερράγη. Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Ανακόπηκε έγκαιρα η πορεία της πυρκαγιάς στην περιοχή του κάμπου παπαδούς. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids).

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama